26 Haziran 2012 Salı

Bebek Mont Modelleri 2012 | Bebek Montları Modelleri Fiyatları

Bebek Mont Modelleri 2012 | Bebek Montları Modelleri Fiyatları


Bebek Montları Dünyasına Hoşgeldiniz


Bebek montları en kalitelisi olması gerekmektedir. Bazı anne ve babalar bu kalitede Bebek montları nasıl bulunur konusunda bizlere sıkça mail veya telefon yoluyla ulaşmakta ve teknik ekibimizden en doğru bilgiyi almaktadırlar.


Bebek Monları Model 1


Genel itibari ile Türkiye piyasasında dolaşan Bebek montları ya çin işi ucuz işçilik ama buna nazaran göz alıcı renkler ve modeller veyahut iç piyasa için üretilmiş içi komple polar dışı su tutmaz soft kumaştan üretilmiş anorak tarzı Bebek montları veya yine yurt içi piyasa için üretilmiş gereçekten kaliteli Bebek montlarıdır.



Bebek Monları Model 2


Bebeklerin hızla büyüdüğünü göze alırsak aileler birçok kez ucuzu Bebek montları alarak "ne de olsa seneye büyüyecek neden daha fazla para vereyim" gibi çok vahim bir yanlışa düşerek çocukların göz alıcı çin işi Bebek montlarını giydirmekteler ve bu sayede yoğun zararlı kimyasalları içlerinde barındıran Bebek montları sayesinde beklenmeyen zamanlarda hasta olmaktadırlar. İşte bu gerçekten yola çıkarak firmamız, hem en güzel modelleri en güzel tasarımcılarımızla modelleyip hem de en kaliteli kumaşları kullanarak bebeğinizin sağlığı için en kaliteli montları üretiyoruz.


Bebek Monları Model 3


Gerek yurt içi piyasasına gerekse yurtdışına hizmet veren firmamız bu yıl 15 erkek çocuk montu modeli ve 15 kız çocuk montu modeli ile Bebek montlarının modellerini çıkarmıştır.
Piyasadaki haksız rekabetin ve emeğe saygının olmayışını üzülerek görerek mont mevsimi gelmeden Bebek montlarımızın modellerini yayınlamayı düşünmüyoruz. Bu konudak, hassasiyetimizi anlayışla karşıladığınızı umarak desteğiniz için teşekkürlerimizi bir borç biliriz.


Bebek montları alanında bizlere destekleri esirgemeyen siz değerl müşterilerimize ve maddi manevi her türlü yardımlarını her an hissettiğimiz gönül dostlarımıza şükranlarımı sunarız.

0212 594 71 74

0532 793 51 63

www.bebekmontlari.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder